Verwacht Eerste Kwartaal 2024

2023 was een uitstekend jaar voor de fans van Nederlandstalige Marvel en DC comics en het ziet er nu al naar uit dat 2024 hier zeker niet voor onder gaat doen! Hieronder staan de titels die we van Dark Dragon Books kunnen verwachten in de eerste drie maanden van dit 2024. Check dus snel of je je lopende series compleet kunt maken of kunt gaan starten met nieuwe reeksen!

Oude blogs:
Verwacht: Nederlandstalige Comics Najaar 2023

Teenage Mutant Ninja Turtles The Last Ronin 1 & 2 (van 4)

Verwacht: Nederlandstalige Comics 2024 Kwartaal 1 1

In een toekomstig New York City dat heel anders is dan het huidige, begint een eenzame overlevende Turtle aan een ogenschijnlijk hopeloze missie om gerechtigheid te krijgen voor zijn gevallen familie en vrienden.

Verwacht: Januari 2024

Teenage Mutant Ninja Turtles The Last Ronin 1 (van 4) [NL]
Teenage Mutant Ninja Turtles The Last Ronin 2 (van 4) [NL]

Teenage Mutant Ninja Turtles Collector Pack 1 & 2 (van 2)

Verwacht: Nederlandstalige Comics 2024 Kwartaal 1 3

VERANDERING IS CONSTANT De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn voor goed terug voor een reeks spannende avonturen. De groep is niet compleet zonder Raphael. Hij zwerft langs de straten van New York op zoek naar eten en onderdak. Zijn broers en meester Splinter zijn naar hem op zoek maar het enige wat ze tot nu toe gevonden hebben zijn problemen in de vorm van de gemuteerde kat ‘Ouwe Hob’ en zijn bende criminelen. Het voortbestaan van de Teenage Mutant Ninja Turtles staat zelfs op het spel! Volg Tom Waltz, Dan Duncan, en Teenage Mutant Ninja Turtles co-creator Kevin Eastman op een woeste trip door de straten van New York!

Verwacht: Januari 2024

Teenage Mutant Ninja Turtles Jubileum Editie Collector Pack 1 (van 2) [NL]
Teenage Mutant Ninja Turtles Jubileum Editie Collector Pack 2 (van 2) [NL]

Batman One Bad Day 1: The Riddler 

Verwacht: Nederlandstalige Comics 2024 Kwartaal 1 5

The Riddler is een van de meest intellectuele schurken van Batman en degene die zijn aanwijzingen het meest doelbewust uitzet. The Riddler speelt altijd een spel, er zijn altijd regels. Maar wat gebeurt er als The Riddler iemand midden op de dag lijkt te vermoorden zonder duidelijke reden? Geen spel om te spelen. Geen code om te ontcijferen. Batman zal tot het uiterste worden gedreven om de ware motivatie van The Riddler te achterhalen in deze ongelooflijke thriller!

Verwacht: Januari 2024

Batman One Bad Day 1: The Riddler [NL]

Batman One Bad Day 2: Two-Face

Verwacht: Nederlandstalige Comics 2024 Kwartaal 1 7

Two-Face wordt altijd beschouwd als de meest tragische tegenstander van Batman. Als Harvey Dent niet was verminkt door zuur, had hij zijn goede werk als aanklager in Gotham City kunnen voortzetten en misschien wel Batman’s meest loyale bondgenoot en vriend kunnen worden… toch? Of heeft Batman Harvey Dent te veel kansen gegeven in zijn herhaalde pogingen tot rehabilitatie? Batman zal aan zichzelf twijfelen, want Harvey Dent is opnieuw vrij, verminkt maar schijnbaar bevrijd van de invloed van Two-Face. Maar… wanneer blijkt dat Harvey Dent’s vader wordt bedreigd met moord op zijn 88e verjaardag, zal Two-Face dan in staat zijn om deel te nemen aan het “feest”?

Verwacht: Januari 2024

Batman One Bad Day 2: Two-Face [NL]

Spider-Man/Deadpool 7: Clonepool 1 & 2 (van 2) 

Verwacht: Nederlandstalige Comics 2024 Kwartaal 1 9

Spidey en Deadpool slaan de handen ineen in twee tijdperken! In het heden worden ze geplaagd door Deadpool dubbelgangers, terwijl in de toekomst Old Men Parker en Wilson hun eigen problemen hebben! Deze twee tijdlijnen staan op het punt te botsen, dankzij Clonepool! Wie is hij, wat is hij en waar komt hij vandaan? En hebben twee mopperige oude helden een kans om de fouten van hun jongere zelf recht te zetten wanneer ze ook geconfronteerd worden met tientallen Doppelpools? Ondertussen hebben de acties van ons duo in het heden ernstige gevolgen. Serieus, gevolgen van het kaliber ‘Oorlog-met-alle-superhelden-van-het-Marvel-Universe’.

Verwacht: Januari 2024

Spider-Man/Deadpool 7: Clonepool 1 (van 2) [NL]
Spider-Man/Deadpool 8: Clonepool 2 (van 2) [NL]

Wonder Woman Historia 1 & 2 (van 3) 

Verwacht: Nederlandstalige Comics 2024 Kwartaal 1 11

Een episch verhaal vol monsters en mythen over de de Amazones en de opkomst van de machtige koningin Hippolyta.

Duizenden jaren geleden ontstond er grote ontevredenheid onder koningin Hera en de godinnen van het Olympische pantheon ten opzichte van hun mannelijke tegenhangers. Ver van de goden bouwden zij een nieuwe samenleving waar zowel wonderbaarlijke als angstaanjagende daden plaatsvonden. Maar hun bestaan werd bekend toen de wanhopige Hippolyta het pad van de Amazones kruiste. Door verschillende gebeurtenissen ontstaat een allesomvattende oorlog in de hemel, en de geboorte van de machtigste beschermer van de aarde!

Verwacht: Februari 2024

Wonder Woman Historia 1 (van 3) [NL]
Wonder Woman Historia 2 (van 3) [NL]

Spider-Men 1 &2 (van 2) 

Verwacht: Nederlandstalige Comics 2024 Kwartaal 1 13

Dankzij de multivers-avonturen van Mysterio ontmoet Peter Parker, de nieuwe jonge held Miles Morales. De webwevers leren in dit verhaal veel over kracht en verantwoordelijkheid.

Verwacht: Februari 2024

Spider-Men 1 (van 2) [NL]
Spider-Men 2 (van 2) [NL]

Fortnite X Marvel 3 (van 3)

Verwacht: Nederlandstalige Comics 2024 Kwartaal 1 15

Het MARVEL universum botst op Fortnite!
De bewoners op het eiland zijn verwikkeld in wat lijkt op een eindeloze oorlog, en slechts één object heeft het potentieel om het tij te keren: een gekristalliseerd fragment van het Zero Point dat in het Marvel-universum werd geworpen.

Verwacht: Februari 2024

Fortnite X Marvel 1 (van 3) [NL]
Fortnite X Marvel 2 (van 3) [NL]
Fortnite X Marvel 3 (van 3) [NL]

Batman/Joker: The Deadly Duo 1 & 2 (van 3)

Verwacht: Nederlandstalige Comics 2024 Kwartaal 1 17

Wanneer mysterieuze wezens Gotham-bewoners ontvoeren, staat Batman voor de uitdaging om samen te werken met zijn aartsvijand, The Joker, om zijn stad te beschermen.

Verwacht: Maart 2024

Batman/Joker: The Deadly Duo 1 (van 3) [NL]
Batman/Joker: The Deadly Duo 2 (van 3) [NL]

Batman/Spawn

Verwacht: Nederlandstalige Comics 2024 Kwartaal 1 19

Twee van de donkerste personages uit de stripwereld kruisen elkaars pad! Wanneer sinistere krachten de Batman en Spawn manipuleren om elkaar te bestrijden, kun je er vanuitgaan dat er een hoge prijs betaald zal worden wanneer onze helden de waarheid ontdekken en de rollen omdraaien!

Verwacht: Maart 2024

Batman/Spawn [NL]

Marvel Action Double Trouble: Peter Parker & Miles Morales 1 & 2 (van 2) 

Verwacht: Nederlandstalige Comics 2024 Kwartaal 1 21

Ze zijn vrienden, helden en… hulpjes? Peter heeft Miles meegesleept naar Breng Je Hulp Mee naar het Werk Dag, en Miles is niet blij, ze zijn tenslotte allebei Spider-Man! Dus wanneer Peter dan de fout maakt om een schurk uit New York City vrij te laten, is het aan Miles om het weer recht te zetten en te bewijzen wie de echte held is onder de Spider-Mannen.

Verwacht: Maart 2024

Marvel Action Double Trouble: Peter Parker & Miles Morales 1 (van 2) [NL]
Marvel Action Double Trouble: Peter Parker & Miles Morales 2 (van 2) [NL]

Marvel Classics: Daredevil, The Man Without Fear 1 & 2 (van 2) [HC]

Verwacht: Nederlandstalige Comics 2024 Kwartaal 1 23

Matt Murdock werd opgevoed door zijn alleenstaande vader, een uitgerangeerde bokser die zijn fouten moest bekopen met de dood. Matt was het buitenbeentje, door iedereen gepest en gekweld, maar zijn leven verandert voorgoed wanneer een ongeluk met radioactief materiaal hem blind maakt en zijn andere zintuigen versterkt. Daredevil, de man zonder angst, is geboren. Dit is zijn verhaal, over liefde, pijn, teleurstelling en kracht.

Verwacht: Maart 2024

Marvel Classics 2: Daredevil, The Man Without Fear 1 (van 2) [HC] [NL]
Marvel Classics 3: Daredevil, The Man Without Fear 2 (van 2) [HC] [NL]