Verwacht Najaar 2023

2023 was tot nu toe al een erg goed jaar voor de liefhebbers van Nederlandstalige versies van Marvel en DC comics, maar er zit nóg meer moois aan te komen. Hieronder staan de titels die we van Dark Dragon Books kunnen verwachten in de laatste 4 maanden van dit jaar. Check dus snel of je je lopende series compleet kunt maken of kunt gaan starten met nieuwe reeksen!

Miles Morales: The Ultimate Spider-Man 3 & 4 (van 4)

Verwacht: Nederlandstalige Comics Najaar 2023 1

Miles Morales trekt het pak van Spider-Man aan!
Voordat Peter Parker stierf, stond de jonge Miles op het punt om op een nieuwe school aan het volgende hoofdstuk in zijn leven te beginnen. Vervolgens gaf een spinnenbeet ook deze tiener ongelooflijke spinachtige krachten. Nu is Miles in een wereld terechtgekomen die hij niet begrijpt, met alleen zijn instinct en een klein dingetje zoals verantwoordelijkheid als zijn gids. Kan hij Peters nalatenschap als Spider-Man waarmaken?

Verwacht: September 2023

Miles Morales: The Ultimate Spider-Man 1 (van 4) [NL]
Miles Morales: The Ultimate Spider-Man 2 (van 4) [NL]
Miles Morales: The Ultimate Spider-Man 3 (van 4) [NL]
Miles Morales: The Ultimate Spider-Man 4 (van 4) [NL]

Batman: Beyond the White Knight 1 – 4 (van 4)

Verwacht: Nederlandstalige Comics Najaar 2023 3

EEN NIEUWE BATMAN

In tien jaar tijd kan veel veranderen, zeker in Gotham! Bruce Wayne zit nog altijd in de gevangenis, maar intussen duikt er een nieuwe Batman op. Wie zit daarachter? Is het Derek Powers, de man die na de veroordeling van Bruce de macht greep, de misdaad uitroeide en nu een schrikbewind voert? Of is er meer aan de hand? En waarom hoort Bruce stemmen in zijn hoofd?

Verwacht: September (1&2) en december (3&4) 2023

Batman: Beyond the White Knight 1 (van 4) [NL]
Batman: Beyond the White Knight 2 (van 4) [NL]
Batman: Beyond the White Knight 3 (van 4) [NL]
Batman: Beyond the White Knight 4 (van 4) [NL]

Captain Marvel 1: Marvel Action

Verwacht: Nederlandstalige Comics Najaar 2023 5

Carol Danvers doet haar uiterste best om te genieten van welverdiende vrije tijd in New York City, maar wanneer Gwen Stacy, ook bekend als Ghost-Spider, haar kennis laat maken met de nieuwste internetrage, wordt het een gekkenhuis!

Verwacht: Oktober 2023

Captain Marvel 1: Marvel Action [NL]

Spider-Man: The Lost Hunt 1 & 2 (van 2)

Verwacht: Nederlandstalige Comics Najaar 2023 7

De oorsprong van Kraven eindelijk onthuld! Terwijl Peter Parker en Mary Jane zich voorbereiden op hun nieuwe leven in Portland, worden ze gevolgd door een een man uit Peter zijn verleden. Wie is deze mysterieuze Kraven en wat wil hij van Spider-Man?

Verwacht: Oktober 2023

Spider-Man: The Lost Hunt 1 (van 2) [NL]
Spider-Man: The Lost Hunt 2 (van 2) [NL]

Batman/Catwoman 3 & 4 (van 4)

Verwacht: Nederlandstalige Comics Najaar 2023 9

Het verleden, het heden en de toekomst van de vleermuis en de kat komen samen in dit spannende, romantische epos! Het verleden, toen Batman en Catwoman voor het eerst verliefd werden; het heden, waar een van Batmans verloren liefdes (Phantasm) weer opduikt; en de toekomst, waar het paar geluk kent in de vorm van hun dochter Helena, de Batwoman. Maar in elke fase van hun relatie hebben Bruce en Selina een onwelkome gast… The Joker!

Verwacht: Oktober 2023

Batman/Catwoman 1 (van 4) [NL]
Batman/Catwoman 2 (van 4) [NL]
Batman/Catwoman 3 (van 4) [NL]
Batman/Catwoman 4 (van 4) [NL]

Justice League vs Suicide Squad 3 & 4 (van 4)

Verwacht: Nederlandstalige Comics Najaar 2023 11

De leden van de Justice League zijn de machtigste en beroemdste superhelden van de aarde… maar ze zijn niet het enige team in de stad.
De Suicide Squad slaat toe vanuit de schaduw en voert de klussen uit die te smerig zijn voor superhelden. Onder de ijzeren vuist van de leider, Amanda Waller hebben deze monsters en maniakken tot nu toe in totale geheimhouding geopereerd. Batman zit hen op de hielen en het bestaan van de Squad is niet iets dat hij of de Justice League kunnen tolereren. Het moet worden gestopt. Terwijl de helden en antihelden worden afgeleid terwijl ze met elkaar vechten, verzamelt het gestoorde meesterbrein Maxwell Lord een nachtmerrieachtig leger van DC’s dodelijkste schurken om beide teams uit te schakelen!

Verwacht: November 2023

Justice League vs Suicide Squad 1 (van 4) [NL]
Justice League vs Suicide Squad 2 (van 4) [NL]
Justice League vs Suicide Squad 3 (van 4) [NL]
Justice League vs Suicide Squad 4 (van 4) [NL]

Fortnite X Marvel 1 & 2 (van 3)

Verwacht: Nederlandstalige Comics Najaar 2023 13

Het MARVEL universum botst op Fortnite!
De bewoners op het eiland zijn verwikkeld in wat lijkt op een eindeloze oorlog, en slechts één object heeft het potentieel om het tij te keren: een gekristalliseerd fragment van het Zero Point dat in het Marvel-universum werd geworpen.

Verwacht: November 2023

Fortnite X Marvel 1 (van 3) [NL]
Fortnite X Marvel 2 (van 3) [NL]

Batman/Fortnite 3 (van 3)

Verwacht: Nederlandstalige Comics Najaar 2023 15

OP LEVEN EN DOOD!

Een scheur in de realiteit boven Gotham brengt Batman naar een vreemde en onbekende wereld. Hij weet niet meer wie hij is of waar hij vandaan komt… maar wel dat hij hoe dan ook moet ontsnappen aan de eindeloze cyclus van geweld op Fortnite Island. Zijn Raider, Fishstick en Bandolette vrienden of vijanden? En wat zijn de geheimen van het mysterieuze Zero Point?

Verwacht: November 2023

Batman/Fortnite 1 (van 3) [NL]
Batman/Fortnite 2 (van 3) [NL]
Batman/Fortnite 3 (van 3) [NL]

All-Out Avengers 1 & 2 (van 2)

Verwacht: Nederlandstalige Comics Najaar 2023 17

Een buitenaardse aanval, een vervormde stad en Captain Marvel die met moordlustige bedoelingen naar de Avengers kijkt? De Avengers zijn gevangen en hun enige hoop ligt bij hun grootste held: Doctor Doom?! Een leger van Red Skulls dreigt hen te overweldigen, een groep bloeddorstige moordenaars zal hen opjagen en zelfs Spider-Man is op hen uit! Maar wie zit er achter deze waanzin die steeds opnieuw de werkelijkheid verandert?

Verwacht: November 2023

All-Out Avengers 1 (van 2) [NL]
All-Out Avengers 2 (van 2) [NL]

The Death of Captain America 5 & 6 (van 6)

Verwacht: Nederlandstalige Comics Najaar 2023 19

DE DOOD VAN EEN HELD

Captain America is dood! Sharon Carter, Bucky Barnes, Falcon, Black Widow en Iron Man willen Caps droom in leven houden, maar de dood van Steve Rogers is pas het begin van de duistere plannen van Red Skull. Intussen trekt Bucky zijn eigen plan. Wat wil hij met het schild van Captain America? En rekent hij af met de spoken uit het verleden of blijven ze hem achtervolgen?

Dit is geschiedenis in wording!

Verwacht: December 2023

The Death of Captain America 1 (van 6) [NL]
The Death of Captain America 2 (van 6) [NL]
The Death of Captain America 3 (van 6) [NL]
The Death of Captain America 4 (van 6) [NL]
The Death of Captain America 5 (van 6) [NL]
The Death of Captain America 6 (van 6) [NL]

Marvel Classics: Contest of Champion [HC]

Verwacht: Nederlandstalige Comics Najaar 2023 21

De allereerste Marvel-cross-over is wel heel spectaculair! Wanneer de Grandmaster een kosmisch schaakspel speelt tegen Death zelf, worden de superhelden van de Aarde ingezet als pionnen! Als de Grandmaster wint, zal zijn broer, de Collector, tot leven worden gewekt. Maar als hij verliest, zal Death zijn zware prijs opeisen!

MARVEL Classics: Contest of Champions

Verwacht: December 2023

Marvel Classics: Contest of Champion [HC] [NL]