Levering Nederland

De verzendkosten voor bestellingen tot €50 bedragen €3,95.
Vanaf €50 is de verzending gratis

Je bestelling wordt na ontvangst van de betaling zo snel mogelijk verzonden. In vrijwel alle gevallen lukt dit binnen 2 werkdagen. Je krijgt bericht zodra je pakket verzonden is en je zult via track & trace op de hoogte gehouden worden van de levering.

We werken voor de levering samen met PostNL en DHL. Bij het afrekenen kun je kiezen voor thuisbezorging of levering op een PostNL servicepunt bij jou in de buurt.

Levering België en Duitsland

De verzendkosten voor bestellingen tot €75 naar België en Duitsland bedragen €7,95. Vanaf €75 is de verzending gratis!

Levering overige landen

Hongarije, Kroatië, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk – €14,95

Bulgarije, Griekenland, Ierland, Portugal, Spanje – €19,95

Zweden – €22,95

Retouren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.* Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om de bestelling terug te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar het Professor X HQ zijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@professorx.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

*De Comic Mystery Boxen zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen niet geretourneerd worden. 

Levering   1