Over Professor X

Professor X is dé plek voor goedkope comics & graphic novels! Want wie wil er nou niet zo veel mogelijk gave comics voor z’n geld?

Bij ons vind je dan ook een breed scala aan comics en graphic novels, van de bekende Amerikaanse superhelden van Marvel en DC tot de legendarische reeksen van Image als Saga en The Walking Dead.

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit tweedehands comics van hoge kwaliteit. Het leuke is dat ons assortiment hierdoor ook constant verandert! We zijn gespecialiseerd in de collected editions, met name trade paperback (TPB) en hardcover (HC) comic book uitgaven. Overigens voegen we ook iedere week nieuwe comics aan het aanbod toe. Dit zijn onze favoriete comics die we altijd op voorraad proberen te hebben zodat iedereen ze kan gaan lezen, plus de nieuwste comics die nét uitgekomen zijn!

Check ProfessorX.nl dus regelmatig zodat je geen mooie aanbiedingen mist! We hebben hiervoor een speciale pagina gemaakt met daarop de comics die we net hebben toegevoegd aan ons assortiment. Mocht je nou (een deel van) je eigen collectie willen verkopen, kijk dan op onze verkooppagina

Onze webshop is gecertificeerd door Stichting Webwinkelkeur. Dit houdt in dat we voldoen aan alle belangrijke Nederlandse en Europese regels op het gebied van online winkelen. Bij Webwinkelkeur kun je ook ervaringen van onze klanten bekijken.

In het geval van vragen of opmerkingen kun je ons bereiken per mail, WhatsApp (0657665406) of via onze social media accounts op Instagram, Facebook en Twitter.

Veel shop- en leesplezier!

Professor X

Over ons 1

Over ons 3

Professor X
Speltstraat 20
6012RG Haler
Nederland
(geen bezoekadres)

info@professorx.nl
0657665406 (WhatsApp)

KvK-nummer: 77249496
BTW-nummer: NL003168787B57