Comics Zoeken en Vinden

Op ProfessorX.nl kun je op verschillende manieren je favoriete comics en graphic novels vinden. We proberen dit zo makkelijk mogelijk te maken, onder andere via een krachtige zoekfunctie, diverse filters en gestructureerde categorieën voor genres en series.

Zoekfunctie

De zoekfunctie wordt uiteraard het meest gebruikt op onze site. Hiermee kun je direct alle comics die op voorraad zijn doorzoeken. Het is hierbij overigens ook mogelijk om op ISBN-nummer en de naam van de auteur te zoeken.

Let er bij het zoeken naar Spider-Man comics op dat je dit schrijft inclusief streepje ( – ) en niet als “Spiderman”. 😉

Hoe vind ik mijn Comics en Graphic Novels op ProfessorX.nl? 1

Genres & Series

Iedere comic is gecategoriseerd in een genre en een serie. Je kunt via het uitklapmenu hier eenvoudig doorheen browsen. Zo vind je alles van Captain America onder Comics > Superhero > Captain America. Wil je al onze Fantasy comics bekijken, dan ga je naar Comics > Fantasy.

Hoe vind ik mijn Comics en Graphic Novels op ProfessorX.nl? 3

Bij iedere comic staat de categorie ook duidelijk aangegeven. Via deze link kun je ook weer snel doorspringen naar de andere comics uit dezelfde serie.

Hoe vind ik mijn Comics en Graphic Novels op ProfessorX.nl? 5

De Graphic Novels zijn overigens enkel ingedeeld naar genre aangezien dit afgeronde verhalen zijn en vrijwel nooit onderdeel zijn van een serie.

Filters

In het menu aan de linkerkant van de site kun je naast het selecteren van een genre of reeks ook een aantal filters zetten. Hiermee kun je bijvoorbeeld specifiek op Tweedehands Nederlandstalige TPB-uitgaven zoeken. Via dit menu is het mogelijk om te filteren op de volgende kenmerken:

  • Doelgroep (Kinderen, Tieners, Jongvolwassenen, Volwassenen)
  • Taal (Engels, Nederlands)-
  • Bindwijze (TPB, HC, Single Issue)
  • Tweedehands? (Ja, Nee)
  • Conditie (Nieuw, Als nieuw, Goed, Redelijk, Matig)
  • Uitgeverij (Marvel, DC, Image, etc.)
Hoe vind ik mijn Comics en Graphic Novels op ProfessorX.nl? 7

Hiernaast is het ook nog mogelijk om vanuit de beschrijving van de comic verder te zoeken via het Extra Informatie menu. Hiermee kun je bijvoorbeeld snel alle beschikbare comics van een bepaalde schrijver vinden.

Hoe vind ik mijn Comics en Graphic Novels op ProfessorX.nl? 9
Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.