Amazon Prime

Streamingdienst Amazon Prime Video komt in 2021 met een “adult animated superhero series” van Invincible. Mocht je Invincible niet kennen, dit is een van de gaafste superhero comics die niet onder de vlag van Marvel of DC valt. De serie is bedacht door Robert Kirkman (The Walking Dead) en uitgegeven door Image. De comic book reeks is overigens inmiddels beëindigd (144 issues/25 trade paperbacks en diverse spin-offs).

Invincible

Invincible (Mark Grayson) is een superheld met bizarre superkrachten: hij is – uiteraard – super sterk, kan vliegen en zelfs door de ruimte reizen zonder schip! Zijn vader – Omni-man – blijkt van een compleet andere planeet te komen waar iedereen deze powers heeft.

Invincible werkt samen met een geheime overheidsdienst om de Aarde te beschermen tegen allerlei ellende, en probeert ondertussen te studeren en nog een privéleven te hebben. Hij is trouwens niet de enige superheld in dit universum, maar natuurlijk wel een van de allersterkste.

Trailer

Aan de Teaser Trailer te zien gaat het verhaal mooi vanaf het begin verteld wordt. In de lijst met stemacteurs zien we een flink aantal bekende namen terugkomen, zoals Steven Yean (Invincible), J.K. Simmons (Omni-Man), Sandra Oh (Debby Grayson), Mark Hamill (Art Rosebaum) en Seth Rogan (Allen the Alien). Dat belooft dus veel kijkplezier!

Check de teaser trailer hieronder!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.